Bericht versturen
Thuis

WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wellmark die Co., Ltd verpakken is een professionele leverancier voor de Verpakkende Machines en Verpakkingsmateriaal, het belast met hoge efficiënt, hoogte - kwaliteit en duurzame ontwikkelings verpakkende machines. Het werd gevestigd in 2007, en de fabriek bepaalde van in Wanjiang-de Provincie van de Stadsguangdong van Districtsdongguan de plaats.


Bedrijfsfilosofie: Om het goede product van kostenprestaties van uitstekende innovatieve technisch te voorzien; aan de dienstklant met hoog rendementijver. werk oprecht met klanten samen om waarde tot stand te brengen, een gemeenschap van belangen te vormen, en het te gebruiken als ontwikkeling op lange termijn.

 

Kwaliteitsbeleid:
Beste Kwaliteit, de Beste Dienst, Klantentevredenheid.


Verpakkende Machine: Automatische Stijve Doos die Machine, Halfautomatische Stijve Doosmachines maken. Halfautomatische Hardcover die Lijn, Automatische Hoek het Kleven Machine, Automatische Inkervende Machine, de Automatische van de boek-Type Machine Doosassemblage & Ronde Doos Verpakkende Machine enz. maken.

 

Verpakkingsmaterialen: Hotmeltlijm, Hete Geleilijm die, Dierlijke Lijm, Gelatinelijm, PSA Lijm, de Lijm van EVA, Hotmelt-Band, HUISDIERENband, OPP-Band, pvc-Band, de Ponsband van Kraftpapier, Band vastbinden ect.

 

Onze verpakkende machine en materialen worden wijd etc. gebruikt in druk & verpakkingsindustrie, vooral in de document producten, zoals Giftvakje, Juwelenvakje, Stijf Vakje, Giftzak, Luxeboek, Hardcover-Boek, Dossieromslag, Theevakjes, Rode Wijnvakjes, boek-Type Vakjes, Ronde Vakjes.


Werk met Wellmark samen Verpakkend Co., sluit aan Ltd zich bij handen aan de duurzame ontwikkeling van de wereldverpakkingsindustrie.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

        Wellmark die Co., Ltd verpakken is een professionele leverancier voor de verpakkende machines en materialen, de belast met hoge efficiënt, hoogte - kwaliteit en duurzame ontwikkelings verpakkende machines en materies. Het werd gevestigd in 2007, en de fabriek bepaalde van in Wanjiang-de Provincie van de Stadsguangdong van Districtsdongguan de plaats.

 

In de loop van de afgelopen 10 jaar, volgens de daadwerkelijke behoeften van klanten in het productieproces, wij aangewezen doos makend machines en materiaal ontwikkelen om klanten te helpen diverse problemen in productie oplossen en efficiency en outputwaarde verstrekken, met klanten groeien en vorderen, en het proces van de industrieautomatisering bevorderen. zoals onze Automatische Stijve Doos die Machine maken, sluit de Snelle verandering de vormengrootte van doos machine vormen, Multifunctionele automatische lijmende en plaatsende machine die voor dozen en hardbook in. Automatische dooshoek het kleven machine. Automatische het Groeven Machine.

 

Onze hete smeltingskleefstoffen en bandfabrieken hebben ook vele verschillende types van producten volgens de daadwerkelijke productiebehoeften van klanten in het verleden de 10 jaar ontwikkeld, die klanten helpen om productiekwaliteit en efficiency te verbeteren, zodat de klanten optimale outputwaarde en profits.such als Hotmelt-Lijm, Hete Geleilijm, Dierlijke Lijm, Gelatinelijm, PSA Lijm, de Lijm van EVA, Hotmelt-Band, HUISDIERENband, OPP-Band, pvc-Band kunnen verkrijgen, de Ponsband van Kraftpapier, Die Band vastbinden ect.

 

Wij hebben altijd de daadwerkelijke behoeften van klanten als richting van productonderzoek en ontwikkeling, aangehangen om de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit en gemeenschappelijke vooruitgang te voorzien van klanten, en gezamenlijk de vooruitgang van de industrie te bevorderen.

WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. WELLMARK PACKAGING CO.,LTD.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Merken : Wellmark

Aantal werknemers : 130~150

Jaarlijkse omzet : 6000000-15000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Certificaten CHINA WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Certificaten CHINA WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Certificaten CHINA WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Certificaten CHINA WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Certificaten CHINA WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Certificaten CHINA WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Certificaten