Bericht versturen
Thuis

WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. Fabrieksreis

Certificaat
CHINA WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. certificaten
CHINA WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben reeds begonnen deze machine te gebruiken, is het zeer makkelijk te gebruiken, ga ik ook een paar andere machines van u kopen, is de kwaliteit zeer goed.

—— nikkel

De ontvangen machine, de buiten verpakking is zeer sterk, en zeer gemakkelijk schoon te maken, voor volgende zaken hopen.

—— Hoed Dimov

Ik ben online Chatten Nu
lopende band
1
WELLMARK PACKAGING CO.,LTD.

 • lopende band

  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. fabriek productielijn 0
   
  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. fabriek productielijn 1

   

  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. fabriek productielijn 2

   

  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. fabriek productielijn 3

   

   
   
  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. fabriek productielijn 4

   

  WELLMARK PACKAGING CO.,LTD. fabriek productielijn 5

 • OEM / ODM

  Het bedrijf heeft een R&D-team om ononderbroken innovatie, uitstekende technologie en rijke de industrieervaring te steunen, om producten te ontwikkelen die aan de daadwerkelijke behoeften van verschillende klanten voldoen.

 • R & D

  Wellmrk heeft fabriek twee, is men voor maakt verschillende verpakkingsmachines, in de loop van de afgelopen 10 jaar, volgens de daadwerkelijke behoeften van klanten in het productieproces, wij aangewezen doos makend machines en materiaal ontwikkelen om klanten te helpen diverse problemen in productie oplossen en efficiency en outputwaarde verstrekken, met klanten groeien en vorderen, en het proces van de industrieautomatisering bevorderen. zoals onze Automatische Stijve Doos die Machine maken, sluit de Snelle verandering de vormengrootte van doos machine vormen, Multifunctionele automatische lijmende en plaatsende machine die voor dozen en hardbook in. Automatische dooshoek het kleven machine. Automatische het Groeven Machine.
  Onze hete smeltingskleefstoffen en bandfabrieken hebben ook vele verschillende types van producten volgens de daadwerkelijke productiebehoeften van klanten in het verleden de 10 jaar ontwikkeld, die klanten helpen om productiekwaliteit en efficiency te verbeteren, zodat de klanten optimale outputwaarde en profits.such als Hotmelt-Lijm, Hete Geleilijm, Dierlijke Lijm, Gelatinelijm, PSA Lijm, de Lijm van EVA, Hotmelt-Band, HUISDIERENband, OPP-Band, pvc-Band kunnen verkrijgen, de Ponsband van Kraftpapier, Die Band vastbinden ect.

Contactgegevens
WELLMARK PACKAGING CO.,LTD.

Contactpersoon: Mrs. Janey Su

Tel.: 0086-13532845518

Fax: 86-769-23171677

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)